2013. április 18., csütörtök

OMG.

JÉZUSOM. ATYAÚRISTEN. AZTAROHADT. NEM HISZEM EL. JÉZUSOOOOOOOOM.
EZ A LÉGY FÉLTÉKENY ÉRZÉS. 
Definiálni nem lehet, hogy most mi kavarodik bennem. LÁTNI FOGOM A MÁSODIK LEGCSODÁLATOSABB BANDÁT AZ ÉLETEMBEN. ÉRTED? FEL TUDOD FOGNI?
Mellesleg, ez a hét valami awesome. Hétfőn este az A7x hallatott magáról, vagy is felraktak egy rádiót az oldalukra, amin meg lehet hallgatni '99-től 2012-ig egy-két dalt/demot/feldolgozást plusz a 2013-nál egy kis zaj is hallatszik, illetve rajta van az a hírhedt báros Jimmy&Brian beszélgetés..:') #Tholomew.
Kedden 5*-os lett a hittan vizsgám, szóval király! És még aznap megtudtam, hogy CM Punk vagy is Phil Brooks végre felvállalta, hogy AMY DUMAS - AKI A PÉLDAKÉPEM - a barátnője és ahhhw.*-* Tegnap hát az egy tegnap volt, ma meg ugye jegyek, hétvégén ott alszok barátnőmnél és páran elmegyünk pizzázni és úúú. Jóó lesz! :)
A múlt héten mindenki felrakott csoportba egy rakat képet az elmúlt 4 évről és basszus, már 2hónapunk sincs együtt... Szóval mostanában pár ember fényképezővel jár suliba és mindent megörökít, mert szeretnénk majd egy videót csinálni év végére. :') Nagyon fognak hiányozni. Nagyon-nagyon-nagyon. 



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése